Bed en breakfast   Campererf     Theetuin

Gezelligheid, buitenleven en de sfeer van weleer

Een plek waar u prettig en ongedwongen kunt verblijven, voor een weekend, midweek of gewoon gezellig een kop koffie of thee .

En vergeet niet het Padawan museum te bezoeken (Star wars). 

Welkom bij "De Holtsehoek" Balgoy nabij Wijchen en Nijmegen in het land van Maas en Waal


Wij, Ruud, Yvon en onze kinderen Jasper en Anika van Haren ontvangen u graag bij onze oude boerderij, waarvan "Het Voorhuis", knus ingericht in stijl, uw tijdelijk thuis wordt. Of in de hooiberg waar het gezellige appartement “Onder het Hooi” een oase van rust geeft. Ook kunt u bij De Holtsehoek genieten van een drankje in onze avontuurlijke theetuin of bezoek ons Padawan museum (Star Wars). Nu ook een Campererf. Voor meer informatie bel 06-22378368 of kijk op Campercontact. 

"Het Voorhuis"

Slapen in een authentieke bedstede.

"Onder het Hooi"

Wegdromen onder het hooi.

Theetuin- en koffiehuis

Theetuin- en koffiehuis

Sfeervol thee drinken

Camperplaats

Camperplaats

Rustig genieten

Padawan Museum

Padawan Museum

MTFBWY

Omgeving

Omgeving

In het land van Maas en Waal...

Tijdelijk even uit de verhuur!

In de zomer van 2012 opende B&B Balgoy “De Holtsehoek” de deuren. Na een verbouwing is de karakteristieke accommodatie  ”het Voorhuis” voorzien van alle moderne gemakken, maar met authentieke elementen die u herinneren aan vroegere tijdenKlik hier voor meer info over Het Voorhuis 

Tijdens de lente van 2020 was er genoeg tijd om met de aanleg van ons campererf te beginnen. Nu overal stroom en WIFI. Sani-straat en waterpunt op het erf. Overal schotel bereik. We hopen dat ons plekje u de ruimte geeft om tot rust te komen en u in beweging zet om de mooiste plekjes te ontdekken van onze omgeving door leuke fiets en wandelroutes. Klik hier voor meer informatie over ons camper erf.

 

In 2013 zijn we zelf begonnen met de bouw van de hooiberg. Op ons erf een ware blikvanger. Het appartement ” Onder het Hooi” is een heerlijke accommodaties met een open ruimte en een romantische gaskachel. In deze oase van rust serveren wij u een uitgebreid ontbijt. Klink hier voor meer informatie

In 2019 zijn onze kinderen een museum gestart op de zolder boven de theetuin. Jasper heeft de verzameling uitgezocht en Anika heeft de inrichting en het stijlen gedaan. Dus kom gauw kijken als je maar een beetje van Star wars houdt want in 4 jaar tijd hebben ze een leuke verzameling bij elkaar.klik hier voor meer info.

 

Per 1 augustus 2023 zijn wij helaas gesloten. Bedankt voor de klandizie.

Op ons erf hebben we een ideale plek om te pauzeren met een kopje koffie of thee en eventueel met een heerlijk stukje gebak. Wij zijn onze theetuin en koffiehuis begonnen om ook anderen te laten genieten van ons mooie plekje een avontuurlijke tuin aan de rand van Wijchen. Er worden ook leuke workshops gegeven. Klik hier voor meer info over de TheetuinWorkshops die gegeven worden klik hier.

Balgoy ligt aan de Gelderse kant van de Maas. In het land van Maas en Waal, maar ook in het Rijk van Nijmegen. Historie, natuur en cultuur is allemaal aanwezig op korte afstand. Diverse musea , bezienswaardigheden en restaurants zijn makkelijk bereikbaar per fiets. We helpen u graag met meer tips om te genieten van uw verblijf. Of klik op de logo van de site van Wijchen= voor info. 

                   

 
 

Wij ontvangen u graag bij onze oude boerderij waar "Het Voorhuis", knus ingericht in stijl, uw tijdelijk thuis wordt of in de hooiberg waar het gezellige appartement “Onder het Hooi” een oase van rust geeft. Of waar u van een heerlijk kopje thee of koffie kunt genieten in onze avontuurlijke theetuin.

Ook om de boerderij heen heeft u alle ruimte om te ontspannen. Onder de grote notenboom, op een romantisch bankje, of in de boomgaard. In de tuin is ook plek voor kinderen om lekker buiten te spelen. In en rond Balgoy, een oud dorpje aan de Maas even ten zuiden van Nijmegen, zijn verschillende wandel- en fietsroutes. De omgeving biedt voor elk wat wils, en voor alle winkels en voorzieningen is Wijchen vlakbij. Tientallen restaurants in Wijchen en omgeving wachten erop om u te serveren. Thermenberendonck is op een paar minuten van onze bed en breakfast waar je heerlijk kunt relaxen. Op 1200 m afstand van "De Holtsehoek" is een winkelcentrum met een Jumbo, snackbar, pizzeria, bakker en slager maar ook een drogist, apotheek en geldautomaat.

Wij verwelkomen u graag op dit bijzondere plekje in buurtschap “De Holtsehoek”.

Bekijk hier onze reviews 

                                                     Klik hier voor Toeristen informatie Wijchen

                                                  

De Holtsehoek
Bed en breakfast Balgoy
Theetuin en koffiehuis Balgoy
Camper erf Balgoy 
Padawan Museum

Houtsestraat 12
6613 AC Balgoy
06-22378368 of what's app
info@bbbalgoy.nl 

                                 

  

Het plezier in het leven samen met onze kinderen staat bij ons voorop. Wij zijn graag samen met familie en vrienden. Graag maken we ons plekje nog mooier en zijn dan ook altijd bezig met klussen en tuinieren in en om het erf.