Tijdelijk even uit de verhuur!


De ruime, gelijkvloerse accommodatie bereikt u via uw eigen voordeur. U heeft het hele voorhuis tot uw beschikking. Dit is altijd het woongedeelte geweest van de boerderij. Deze is na de verbouwing in 2012 aangepast aan de eisen van deze tijd. Zelf wonen we met onze kinderen in het verbouwde achter huis, "de deel en stallen".

Veel originele elementen, zoals de deurkozijnen en de granieten vloer in de gang, zijn behouden. Door de inrichting in oude stijl ervaart u hier de sfeer van toen -maar met het comfort van vandaag!

 

Bedstee

Bedstee

Complete keuken

Complete keuken

Luxe badkamer

Luxe badkamer

Telefoon van toen

Telefoon van toen


In de tweede kamer, ‘de goede kamer’, staan een luxe bedbank en fauteuil. De plek om te ontspannen met een glaasje wijn, lekker te lezen, of tv te kijken. In een handomdraai tovert u de bank om tot een comfortabel tweepersoonsbed.


Via de ‘goede kamer’ komt u in de luxe badkamer, het pareltje van ons voorhuis. Oud en nieuw zijn hier optimaal gecombineerd: een ouderwetse tegelvloer, een heerlijk ligbad, een moderne grote regendouche, wastafel en toilet.


Vroeger was dit de bijkeuken of ‘geut’, waar een pomp stond en een bak om in te wassen. Nu is het een prachtige kleine keuken, in ouderwetse stijl, waar alles aanwezig is. Er is een koelkast en u kunt er zelf koffie en thee zetten maar ook een maaltijd opwarmen.


Aan de keuken grenst de oude kelder, waarin nog de weckflessen van vroeger staan en een originele koelbak. Daarboven is de opkamer, die met een klein trapje te bereiken is. In dit knusse kamertje staat een tweepersoons bed.


Naast de ontbijtkamer vindt u de meest romantische kamer van het huis: een prachtige ruime bedstede. U slaapt op een goed, groot matras (1.70 x 1.80). In de kamer bij de bedstede is plaats voor uw garderobe. Door het raampje in de bedstede keek vroeger de boer of dat de koetjes en kalfjes in de stal de oogjes dicht hadden!

De Holtsehoek
Bed en breakfast Balgoy
Theetuin en koffiehuis Balgoy
Camper erf Balgoy 
Padawan Museum

Houtsestraat 12
6613 AC Balgoy
06-22378368 of what's app
info@bbbalgoy.nl 

                                 

  

Het plezier in het leven samen met onze kinderen staat bij ons voorop. Wij zijn graag samen met familie en vrienden. Graag maken we ons plekje nog mooier en zijn dan ook altijd bezig met klussen en tuinieren in en om het erf.