Tijdens de lente van 2020 was er genoeg tijd om met de aanleg van deze kampeerplaats te beginnen.
Alle plekken zijn nu mooi verhard. Er is een stortplek voor uw toilet cassette gerealiseerd. Er zijn 2 toiletten bij de theetuin en daar is ook een waterpunt waar u in overleg water kunt halen. Op het terras is ook gratis Wifi. We hebben 2 fietsaccu oplaadpunten buiten maar binnen voor de accu's nog meer. Binnenkort openen we onze servicestraat en is de stroom ook op het erf aanwezig.

Ons Balgoy is één van de mooiste kerkdorpen van de gemeente Wijchen. De Camperplaats is gerealiseerd op een stuk grasland waar vroeger het gras werd gehooid voor de koeien. Alle aanplantingen op het aansluitende perceel zijn gedaan vanaf 2010. In de buurt zijn verschillende mooie plekken die erop wachten door u ontdekt te worden bijv. de Maas met prachtige vergezichten, Wijchen een gezellig dorp met stadse allure, Grave en Ravenstein zijn prachtige oude historische vestiging stadjes en vergeet niet de Overasseltse en Hatertse vennen met een natuurgebied wat je nergens anders in Nederland zult vinden. De omgeving biedt voor elk wat wils, en voor alle winkels en voorzieningen is Wijchen vlakbij. Tientallen restaurants in Wijchen en omgeving wachten erop om u te serveren. Op 1200 m afstand van "De Holtsehoek" is een winkelcentrum met een Jumbo, snackbar, pizzeria, bakker en slager maar ook een drogist, apotheek en geldautomaat.

We hopen dat onze camperplaats u de ruimte geeft om tot rust te komen en u in beweging zet om de mooiste plekjes te ontdekken van onze omgeving door mooie fiets en wandelroutes.

 

 

Overnachting tarief 2 personen inclusief toeristenbelasting € 12,00  Voor stroom komt er 2 euro p.n. bij. Ook voor de douche vragen we 2 euro per keer.

We hebben ook een een prachtige servicestraat waar u grijswater kunt loze en een schoonwaterpunt om meteen schoon water bij te vullen. Blijft u bij ons overnachten is dit gratis anders vragen we voor deze service 2 euro. Daar kunt u ook meteen uw cassette legen en schoonspoelen.

Als u aankomt bij ons camper erf zoek een leuk plekje en parkeer er achteruit in en wees welkom.

Iets verder op( bordje melden volgen) bevind zich het koffiehuis en theetuin ,daar staat een mandje met de welkom envelop. Het koffie huis is open Als het mooi weer is en de vlaggen wapperen van 10 tot 17 uur. (van 1 april tot 1 oktober). Als er niemand aanwezig is maar u heeft vragen bel dan naar nr 0622378368. Elke avond maken wij een rondje over het terrein daar kunt u ons ook altijd vragen stellen of een gezellig praatje maken. In de welkom envelop zit een plattegrond van ons terrein , het gele sterretje is ons woonhuis daar kunt 1 van ons bijna altijd wel vinden als u ons nodig hebt. Bij vertrek graag de envelop met uw gegevens en uw betaling in de brievenbus met de NKC stikkers erop of bij ons persoonlijk.

Telefoon eigenaar 06-22378368 en info@bbbalgoy.nl.

geniet van uw verblijf!

Hele jaar geopend. Geen aankomst of vertrek van terrein tussen 22:00 uur en 7:00 uur.

De Holtsehoek
Bed en breakfast Balgoy
Theetuin en koffiehuis Balgoy
Camper erf Balgoy 
Padawan Museum

Houtsestraat 12
6613 AC Balgoy
06-22378368 of what's app
info@bbbalgoy.nl

 

 

  

Het plezier in het leven samen met onze kinderen staat bij ons voorop. Wij zijn graag samen met familie en vrienden. Graag maken we ons plekje nog mooier en zijn dan ook altijd bezig met klussen en tuinieren in en om het erf.