Tijdens de lente van 2020 was er genoeg tijd om met de aanleg van deze kampeerplaats te beginnen.
Alle plekken zijn mooi ruim en verhard met een eigen stuk gras en voor iedereen stoom. We hebben een mooie ruime Sani-straat en daar bevind zich ook de milieu plaats waar u uw afval kunt scheiden. Hier is ook een prachtige badkamer (2 euro) . Er zijn 2 toiletten bij het koffiehuis en daar in bevind zich nog een ruime douche (2 euro). Op het hele erf is gratis Wifi waar u op geheel eigen risico gebruik van mag maken. Graag even melden na aankomst bij het koffiehuis dan kunnen we u alle informatie geven. Zijn we er even niet , dan ligt er altijd een envelop voor u klaar. We willen graag weten wie er op ons erf is dus als u visite krijgt of gezellig een hondje bij u heeft laat het even weten. Auto's van visite graag parkeren bij de bed en breakfast. we komen elke avond even langs voor een gezellig praatje.

Ons Balgoy is één van de mooiste kerkdorpen van de gemeente Wijchen. De Camperplaats is gerealiseerd op een stuk grasland waar vroeger het gras werd gehooid voor de koeien. Alle aanplantingen op het aansluitende perceel zijn gedaan vanaf 2010. In de buurt zijn verschillende mooie plekken die erop wachten door u ontdekt te worden bijv. de Maas met prachtige vergezichten, Wijchen een gezellig dorp met stadse allure, Grave en Ravenstein zijn prachtige oude historische vestiging stadjes en vergeet niet de Overasseltse en Hatertse vennen met een natuurgebied wat je nergens anders in Nederland zult vinden. De omgeving biedt voor elk wat wils, en voor alle winkels en voorzieningen is Wijchen vlakbij. Tientallen restaurants in Wijchen en omgeving wachten erop om u te serveren. Op 1200 m afstand van "De Holtsehoek" is een winkelcentrum met een Jumbo, snackbar, pizzeria, bakker en slager maar ook een drogist, apotheek en geldautomaat.

We hopen dat onze camperplaats u de ruimte geeft om tot rust te komen en u in beweging zet om de mooiste plekjes te ontdekken van onze omgeving door mooie fiets en wandelroutes.

 

 

Overnachting tarief 2 personen inclusief toeristenbelasting € 12,00  Voor stroom komt er 3.00 euro p.n. bij. Ook voor de douche vragen we 2 euro per keer.

We hebben ook een een prachtige servicestraat waar u grijswater kunt loze en een schoonwaterpunt om meteen schoon water bij te vullen. Blijft u bij ons overnachten is dit gratis anders vragen we voor deze service 2 euro. Daar kunt u ook meteen uw cassette legen en schoonspoelen.

Als u aankomt bij ons campererf zoek een leuk plekje en parkeer er achteruit in (camperveiligheid) en wees welkom.

Iets verder op( bordje melden volgen) bevind zich het koffiehuis en theetuin ,daar staat een mandje met de welkom envelop. Het koffiehuis/receptie is open van 1 april tm 1 oktober  8:00 uur tot 11:00 uur en van 15:00 uur tot 22:00 uur op maandag, dinsdag en woensdag.  Op de andere dagen proberen we altijd dat iemand aanwezig is van 9:00 uur tot 21:00 uur. Als er niemand aanwezig is maar u heeft vragen bel dan naar nr 0622378368. Elke dag maken wij een rondje over het terrein daar kunt u ons ook altijd vragen stellen of een gezellig praatje maken. In de welkom envelop zit een plattegrond van ons terrein , het gele sterretje is ons woonhuis daar kunt 1 van ons bijna altijd wel vinden als u ons nodig hebt. Bij vertrek graag de envelop met uw gegevens en uw betaling in de brievenbus met de NKC stikkers erop of bij ons persoonlijk.

Telefoon Yvon 06-22378368 en info@bbbalgoy.nl.

geniet van uw verblijf!

Het Campererf is het gehele jaar geopend. Geen aankomst of vertrek van terrein tussen 22:00 uur en 7:00 uur.

Receptie/Koffiehuis is open van 9:00 uur tm 11:00 uur en s 'middags van 15:00 uur tot 17:00 uur op maandag dinsdag en woensdag. 

Op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag is de receptie/koffiehuis open van 9:00 uur tm 17:00 uur.

Hier graag even melden als u een mooi plekje heeft gevonden zodat we weten wie er op ons erf staat. We hebben een welkom envelop voor u klaar staan. 

Van 1 oktober tot 1 april is de receptie alleen open met mooi weer maar we komen zeker 2 keer per dag langs op het Campererf. Als er vragen zijn bel gerust. 0622378368

 

 

De Holtsehoek
Bed en breakfast Balgoy
Theetuin en koffiehuis Balgoy
Camper erf Balgoy 
Padawan Museum

Houtsestraat 12
6613 AC Balgoy
06-22378368 of what's app
info@bbbalgoy.nl

 

 

  

Het plezier in het leven samen met onze kinderen staat bij ons voorop. Wij zijn graag samen met familie en vrienden. Graag maken we ons plekje nog mooier en zijn dan ook altijd bezig met klussen en tuinieren in en om het erf.