Wees welkom op ons erf. Als u via de rotonde Balgoy in rijdt is het meteen de eerste oprit rechts. Recht tegenover het tuincentrum. Als u verder rijdt komt u bij ons huisadres en de B&B.
Voor het campererf kunt u niet reserveren, wel mag u een dag van te voren bellen of er plaats is en dan kunnen wij een pionnetje voor u plaatsen. 

Tijdens de lente van 2020 was er genoeg tijd om met de aanleg van deze kampeerplaats te beginnen.
Alle plekken zijn mooi ruim en verhard met een eigen stuk gras en voor iedereen stoom. We hebben een mooie ruime Sani-straat en daar bevind zich ook de milieu plaats waar u uw afval kunt scheiden. Hier is ook een prachtige badkamer (2 euro) . Er zijn 2 toiletten bij de Receptie en daar binnen bevind zich nog een ruime douche (2 euro). Op het hele erf is gratis Wifi waar u op geheel eigen risico gebruik van mag maken. Graag even melden na aankomst bij de receptie dan kunnen we u alle informatie geven. Zijn we er even niet , dan ligt er altijd een envelop voor u klaar in de 2 brievenbussen bij de badkamer op het erf. We willen graag weten wie er op ons erf is dus als u visite krijgt of gezellig een hondje bij u heeft laat het even weten. Auto's van visite graag parkeren bij de bed en breakfast. We komen elke avond even langs voor een gezellig praatje.

Ons Balgoy is één van de mooiste kerkdorpen van de gemeente Wijchen. De Camperplaats is gerealiseerd op een stuk grasland waar vroeger het gras werd gehooid voor de koeien. Alle aanplantingen op het aansluitende perceel zijn gedaan vanaf 2010. In de buurt zijn verschillende mooie plekken die erop wachten door u ontdekt te worden bijv. de Maas met prachtige vergezichten, Wijchen een gezellig dorp met stadse allure, Grave en Ravenstein zijn prachtige oude historische vestiging stadjes en vergeet niet de Overasseltse en Hatertse vennen met een natuurgebied wat je nergens anders in Nederland zult vinden. De omgeving biedt voor elk wat wils, en voor alle winkels en voorzieningen is Wijchen vlakbij. Tientallen restaurants in Wijchen en omgeving wachten erop om u te serveren. Op 1200 m afstand van "De Holtsehoek" is een winkelcentrum met een Jumbo, snackbar, pizzeria, bakker en slager maar ook een drogist, apotheek en geldautomaat.

We hopen dat onze camperplaats u de ruimte geeft om tot rust te komen en u in beweging zet om de mooiste plekjes te ontdekken van onze omgeving door mooie fiets en wandelroutes.

prijs is    15 euro per nacht

              4 euro stroom per nacht

              2 euro douchen

               1.50euro extra persoon per nacht

 

 

 

Overnachting tarief 2 personen inclusief toeristenbelasting € 15,00  Voor stroom komt er 4.00 euro p.n. bij. Ook voor de douche vragen we 2 euro per keer.

We hebben ook een een prachtige servicestraat waar u grijswater kunt loze en een schoonwaterpunt om meteen schoon water bij te vullen. Blijft u bij ons overnachten is dit gratis anders vragen we voor deze service 3 euro. Daar kunt u ook meteen uw cassette legen en schoonspoelen. 1,50 euro rekenen we voor een  extra persoon mee in de camper, graag wel even doorgeven. 

Als u aankomt bij ons campererf zoek een leuk plekje en parkeer er achteruit in (camperveiligheid) en wees welkom.

Iets verder op( bordje melden volgen) bevindt zich de receptie. De receptie is open van 1 april tm 1 oktober  +/-9:00 uur tot 12:00 uur en van 16:00 uur tot +/-22:00 uur. Van oktober tot april is de receptie niet altijd bemand, graag bellen als u op het erf aangekomen bent. Elke dag maken wij een rondje over het terrein daar kunt u ons ook altijd vragen stellen of een gezellig praatje maken. In de welkom envelop zit veel informatie zoals de wifi code. Bij vertrek graag de envelop met uw gegevens en uw betaling in de brievenbus deponeren of bij ons persoonlijk.

Telefoon Yvon 06-22378368 en info@bbbalgoy.nl.

geniet van uw verblijf!

Het Campererf is het gehele jaar geopend. Geen aankomst of vertrek van terrein tussen 22:00 uur en 7:00 uur.

Receptie is open van 9:00 uur tot 12:00 uur en s 'middags van 16:00 uur tot 17:00 uur. *

Hier graag even melden als u een mooi plekje heeft gevonden zodat we weten wie er op ons erf staat. We hebben een welkom envelop voor u klaar staan in de brievenbussen vlak bij het erf. 

 

Van 1 oktober tot 1 april is de receptie alleen open met mooi weer maar we komen zeker 2 keer per dag langs op het Campererf.  Graag in de wintermaanden even bellen als u aangekomen bent of als er vragen zijn. 0622378368

* Tijden onder voorbehoud

 

 

De Holtsehoek
Bed en breakfast Balgoy
Theetuin en koffiehuis Balgoy
Camper erf Balgoy 
Padawan Museum

Houtsestraat 12
6613 AC Balgoy
06-22378368 of what's app
info@bbbalgoy.nl 

                                 

  

Het plezier in het leven samen met onze kinderen staat bij ons voorop. Wij zijn graag samen met familie en vrienden. Graag maken we ons plekje nog mooier en zijn dan ook altijd bezig met klussen en tuinieren in en om het erf.