Tijdens de lente van 2020 was er genoeg tijd om met de aanleg van deze kampeerplaats te beginnen.
Alle plekken zijn nu mooi verhard. Er is een stortplek voor uw toilet cassette gerealiseerd. Er zijn 2 toiletten bij de theetuin en daar is ook een waterpunt waar u in overleg water kunt halen. Op het terras is ook gratis Wifi. We hebben 2 fietsaccu oplaatpunten. 

Ons Balgoy is één van de mooiste kerkdorpen van de gemeente Wijchen. De Camperplaats is gerealiseerd op een stuk grasland waar vroeger het gras werd gehooid voor de koeien. Alle aanplantingen op het aansluitende perceel zijn gedaan vanaf 2010. In de buurt zijn verschillende mooie plekken die erop wachten door u ontdekt te worden bijv. de Maas met prachtige vergezichten, Wijchen een gezellig dorp met stadse allure, Grave en Ravenstein zijn prachtige oude historische vestiging stadjes en vergeet niet de Overasseltse en Hatertse vennen met een natuurgebied wat je nergens anders in Nederland zult vinden. De omgeving biedt voor elk wat wils, en voor alle winkels en voorzieningen is Wijchen vlakbij. Tientallen restaurants in Wijchen en omgeving wachten erop om u te serveren. Op 1200 m afstand van "De Holtsehoek" is een winkelcentrum met een Jumbo, snackbar, pizzeria, bakker en slager maar ook een drogist, apotheek en geldautomaat.

We hopen dat onze camperplaats u de ruimte geeft om tot rust te komen en u in beweging zet om de mooiste plekjes te ontdekken van onze omgeving door mooie fiets en wandelroutes.

Wilt u een heerlijk ontbijt in uw camper reserveer dan 1 dag van te voren de ontbijtservice a € 7,50 per persoon. Let op alleen op zaterdag en zondag. 

 

Overnachting tarief 2 personen inclusief toeristenbelasting € 9,00
Ontbijtservice op zaterdag en zondag a € 7,50 per persoon(van te voren reserveren)

In overleg met eigenaar 06-22378368 en info@bbbalgoy.nl.

Hele jaar geopend. Geen aankomst of vertrek van terrein tussen 22:00 uur en 7:00 uur.

De Holtsehoek
Bed en breakfast Balgoy
Theetuin en koffiehuis Balgoy
Camper erf Balgoy 
Padawan Museum

Houtsestraat 12
6613 AC Balgoy
06-22378368 of what's app
info@bbbalgoy.nl

 

 

  

Het plezier in het leven samen met onze kinderen staat bij ons voorop. Wij zijn graag samen met familie en vrienden. Graag maken we ons plekje nog mooier en zijn dan ook altijd bezig met klussen en tuinieren in en om het erf.