Workshop “Met thee weer fit” in de theetuin van de Holtsehoek

Op dinsdag 27 augustus bent u van harte welkom om zelf met verschillende kruiden een aantal gezonde theemixen samen te stellen.U krijgt eerst een korte uitleg over de werking van de kruiden en het samenstellen van een geneeskrachtige thee. Daarna leert u hoe u voor verschillende kwaaltjes een eigen thee kunt maken om thuis als EHBO-remedie te gebruiken en altijd makkelijk bij de hand te hebben.

U wordt daarbij terzijde gestaan door een kruidendeskundige. Bij haar kunt u deze middag ook met uw vragen terecht.Aan het begin van deze activiteit wordt u met thee/koffie en een lekkere Holtse koek ontvangen door Yvon van Haren, de gastvrouw van de Holtsehoek.   

Na de workshop geeft krijgt u een rondleiding door de tuin en ziet u wat de Holtsehoek daar te bieden heeft. In overleg met de familie Van Haren kunt u hier soms ook zelf vers fruit komen plukken. Deze locatie is erg geschikt om zo maar tijdens een fietstochtje of een wandeling even op het terras van de rust te komen genieten. Er zijn ook leuke routebeschrijvingen verkrijgbaar.

Wanneer: 27 augustus 14.30 – 16.30 uur. Deelname: € 8,50 inclusief 2 drankjes en kruiden.Maximaal 15 personen. Locatie: Houtsestraat 12  Balgoij. U kunt u zich tot 23 augustus voor deze activiteit aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van Workshop Theetuin 27 augustus

 

Openingstijden van 10:00 tot 17:00 uur   Open op           Donderdag

                                                                                    Vrijdag

                                                                                    Zaterdag

                                                                                    Zondag 

De andere dagen is SELF SERVICE van 10:00 tot 18:00uur

Wilt u met een groter groep komen reserveer dan even op 0622378368 anderen dagen mogelijk in overleg.

Wij serveren koffie, thee en fris. Wij serveren geen alcoholische dranken

NB: We hebben nog geen pinautomaat

Voor reserveringen kunt u bellen, what's app of e-mailen naar 06-22378368 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.