- We zijn open als de vlaggen wapperen -

Van 10:00 uur tot 17:00 uur

Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag

Op overige dagen is er de mogelijkheid om zelf koffie en thee te pakken bij de self-service kast tegen een kleine vergoeding.


Op ons erf hebben we een ideale plek om te pauzeren met een kopje koffie of thee en eventueel met een heerlijk stukje gebak. Wij serveren geen alcoholische dranken. NB: We hebben nog geen pinautomaat.

Wij zijn onze theetuin en koffiehuis begonnen om ook anderen te laten genieten van ons mooie plekje een avontuurlijke tuin aan de rand van Wijchen. Wij hebben een heerlijk terras maar ook zijn er in de fruitbomentuin diverse zitjes.

In het gemoedelijke koffiehuis is plaats voor gasten als het weer wat minder is.

Het is een plek waar mens, dier, natuur en ideeën elkaar in harmonie kunnen ontmoeten. Een plek van avontuur, bezinning en wijsheid. Door de fruitbomentuin loopt het pad der wijsheid waar de uil je begeleid om stapsgewijs wijzer en wijzer te worden. De tuin is in grote lijnen klaar maar nog steeds in ontwikkeling .

Ons terras is geschikt voor mindervaliden. De wc’s zijn gratis en altijd toegankelijk tijdens openingstijden. Heeft u een elektrische fiets dan kan u die gerust even opladen. Net als uw telefoon. Er is plaats om de auto te parkeren en ook een parkeerplek om onze theetuin het start- en eindpunt van uw fiets- of wandelroute te maken. Als u dat laat weten dan laten we zien waar u de auto kunt parkeren, dan houden wij er een oogje op!

Benieuwd? Kom snel langs!

Wilt u als vrijwilliger meewerken in de tuin dan bent u van harte welkom!


B&B Balgoy ‘De Holtsehoek’
Houtsestraat 12
6613 AC Balgoy
06-22378368
info@bbbalgoy.nl

  

Das Vergnügen, mit anderen zusammen zu teilen, ist unsere Priorität. Wir sind gerne mit Familie, Freunden und Nachbarn zusammen und auch glücklich mit Basteln und Gartenarbeit im und um den Hof.