In de Lente van 2020 zijn we begonnen met de aanleg van deze camperplaats. Balgoy is één van de mooiste kerkdorpen van de gemeente Wijchen. De Camperplaats is gerealiseerd op een stuk grasland waar vroeger het gras werd gehooid voor de koeien. Alle aanplanting op het aansluitende perceel is gedaan vanaf 2010. In de buurt zijn verschillende mooie plekken die erop wachten door u ontdekt te worden bijv. de maas met prachtige vergezichten, Wijchen een gezellig dorp met stadse allure, Grave en Ravenstein zijn prachtige oude historische vestiging stadjes en vergeet niet de Overasseltse en Hatertse vennen met een natuurgebied wat je nergens anders in Nederland zult vinden.

We hopen dat onze camperplaats u de ruimte geeft om tot rust te komen en u in beweging zet om de mooiste plekjes te ontdekken van onze omgeving door mooie fiets en wandelroutes.

Overnachting tarief 2 personen inclusief toeristenbelasting € 5,00
Ontbijtservice € 7,50 per persoon

Na overleg met eigenaar 06-22378368 en info@bbbalgoy.nl.

Hele jaar geopend. Geen aankomst of vertrek van terrein tussen 22:00 uur en 7:00 uur 's morgens voor de rust voor iedereen.

B&B Balgoy ‘De Holtsehoek’
Houtsestraat 12
6613 AC Balgoy
06-22378368
info@bbbalgoy.nl

  

The joy of sharing together with others is our priority. We like to be with family, friends and neighbors and we also like doing jobs and gardening in and around the yard.