Welkom

img_1113

Welkom bij Bed en Breakfast Balgoy ” de Holtsehoek”. Gezelligheid, buitenleven en de sfeer van weleer? Zoekt u een plek waar u met kinderen prettig en ongedwongen kunt verblijven, voor een weekend of midweek?

 

Dan is  B&B Balgoy “De Holtsehoek” hèt adres voor u. Wij, Ruud en Yvon van Haren ontvangen u graag bij onze oude boerderij, waarvan Het Voorhuis, knus ingericht in stijl, uw tijdelijk thuis wordt. Of in de hooiberg waar het gezellig appartement “Onder het Hooi” een oase van rust geeft.

Comfortabel terug in de tijd dat beleeft u in “het Voorhuis”

In de zomer van 2012 opende B&B Balgoy “De Holtsehoek” de deuren. Na een verbouwing is  de karakteristieke accommodatie  ”het  Voorhuis” voorzien van alle moderne gemakken, maar met authentieke elementen die herinneren aan vroeger tijden.

'goede kamer' met bedbankZoals dagblad De Gelderlander schreef naar aanleiding van de opening: “Eeuwen terug in de tijd -maar dan wel met wifi” (artikel PDF).In dit sfeervolle en comfortabele huis beschikt u over meerdere ruimtes en een eigen keuken. Wij serveren ‘s ochtends een uitgebreid ontbijt en doen ons best om te zorgen dat u zich helemaal thuis voelt.

img_2193De Hooiberg “Onder het Hooi”

In 2011 zijn we zelf begonnen met de bouw van de hooiberg. Op ons erf een ware blikvanger. Het appartement ” Onder het Hooi” is een heerlijke accomodaties met een open ruimte en een romantisch gaskacheltje. Ook in deze oase van rust serveren wij u een uitgebreid ontbijt.

Ruimte en rust

DSC_0036Ook om de boerderij heen heeft u alle ruimte om te ontspannen. Onder de grote notenboom, op een romantisch bankje, of in de boomgaard maar er zijn in de tuin ook talloze voorzieningen voor kinderen om lekker buiten te spelen.

In en rond Balgoy, een oud plaatsje aan de Maas even ten zuiden van Nijmegen, zijn verschillende wandel- en fietsroutes. De omgeving biedt voor elk wat wils, en voor alle winkels en voorzieningen is Wijchen vlakbij.

Wij verwelkomen u graag op dit bijzondere plekje in buurtschap “De Holtsehoek”.