Over ons

ruud en yvon van haren
Wij zijn Ruud  en Yvon van Haren-Vugts, een jong en fris echtpaar die elkaar gevonden hebben op een van de vele  evenementen in de omgeving van Balgoy.

Ruud van Haren is een boerenzoon, geboren en getogen in Balgoy, en na zijn studie in Cuijk en Delft  en enkele uitstapjes naar Frankrijk, de VS en Nieuw Zeeland, nu werkzaam als  zzp’er  in de agrarische sector. Ruud was van 2006 tot 2010 raadslid in de gemeente Wijchen, is lid van heemkundekring Pagus Balgoye, volgt het lokale voetbal, en is actief bouwer van de buurtcarnavalswagen.

Yvon Vugts komt uit Nijmegen maar heeft ook via haar ouders zeker Brabantse roots. Na haar opleiding modevakschool werkte ze als au-pair in Canada en Duitsland, daarna op de röntgenafdeling in het CWZ Nijmegen. Maar het avontuur en het buitenland bleven trekken, en als KLM stewardess heeft ze veel kunnen reizen.

Samen leven in de Holtsehoek

We zijn gezegend met twee lieve kinderen die ook al meehelpen in de B&B. Sinds  2009 wonen we in de Houtsestraat  en zijn nu gesetteld op deze boerderij die we in eigen beheer hebben verbouwd, met veel aandacht voor de oude kenmerken.

Het plezier in het leven samen met anderen staat bij ons voorop. Wij helpen dan ook graag mee met de vele vrijwilligersactiviteiten in het dorp, zoals  bij de school, carnaval of voetbal. De overige tijd brengen we door met familie, vrienden en buren, en met klussen en tuinieren in en om het erf.

Maar in de eerste plaats staan we klaar om u, als gast van B&B Balgoy ‘de Holtsehoek’, een prettig en comfortabel verblijf te bezorgen!