Gezelligheid, buitenleven en de sfeer van weleer

Een plek waar u prettig en ongedwongen kunt verblijven, voor een weekend of midweek.

Welkom bij : Bed en Breakfast Balgoy "de Holtsehoek" nabij Wijchen en Nijmegen in het land van Maas en Waal


Wij, Ruud en Yvon van Haren ontvangen u graag bij onze oude boerderij, waarvan Het Voorhuis, knus ingericht in stijl, uw tijdelijk thuis wordt. Of in de hooiberg waar het gezellige appartement “Onder het Hooi” een oase van rust geeft.

"Het Voorhuis"

Slapen in een authentieke bedstede.

"Onder het Hooi"

Wegdromen onder het hooi.

In de zomer van 2009 opende B&B Balgoy “De Holtsehoek” de deuren. Na een verbouwing is de karakteristieke accommodatie  ”het Voorhuis” voorzien van alle moderne gemakken, maar met authentieke elementen die herinneren aan vroegere tijden. Klik hier voor meer informatie over : Het Voorhuis.

In 2011 zijn we zelf begonnen met de bouw van de hooiberg. Op ons erf een ware blikvanger. Het appartement ” Onder het Hooi” is een heerlijke accomodaties met een open ruimte en een romantische gaskachel. In deze oase van rust serveren wij u een uitgebreid ontbijt. Klik hier voor meer informatie over: Onder het Hooi.

Wij ontvangen u graag bij onze oude boerderij, waarvan "Het Voorhuis", knus ingericht in stijl, uw tijdelijk thuis wordt of in de hooiberg waar het gezellige appartement “Onder het Hooi” een oase van rust geeft.

Ook om de boerderij heen heeft u alle ruimte om te ontspannen. Onder de grote notenboom, op een romantisch bankje, of in de boomgaard . In de tuin is ook plek voor kinderen om lekker buiten te spelen. In en rond Balgoy, een oud dorpje aan de Maas even ten zuiden van Nijmegen, zijn verschillende wandel- en fietsroutes. De omgeving biedt voor elk wat wils, en voor alle winkels en voorzieningen is Wijchen vlakbij. Tientallen restaurants in Wijchen en omgeving wachten erop om u te serveren. Sauna Oase is op 3 mintuten rijden van onze Bed en Breakfast waar je heerlijk kunt relaxen. https://www.sauna-oase.nl/.   

Op een 700 meter is een winkelcentrum met een Jumbo, snackbar, pizzeria ,bakker en slager maar ook een drogist en apotheek.


Wij verwelkomen u graag op dit bijzondere plekje in buurtschap “De Holtsehoek”.

B&B Balgoy ‘De Holtsehoek’
Houtsestraat 12
6613 AC Balgoy
06-22378368 of what's app
info@bbbalgoy.nl

 

 

  

Het plezier in het leven samen met onze kinderen staat bij ons voorop. Wij zijn graag samen met familie en vrienden. Graag maken we ons plekje nog mooier en zijn dan ook altijd bezig met klussen en tuinieren in en om het erf.