Gezelligheid, buitenleven en de sfeer van weleer

Een plek waar u prettig en ongedwongen kunt verblijven, voor een weekend, midweek of gewoon gezellig een kop thee in de theetuin. En vergeet niet het Padawan museum te bezoeken.

Welkom bij "De Holtsehoek" nabij Wijchen en Nijmegen in het land van Maas en Waal


Wij, Ruud en Yvon en onze kinderen Jasper en Anika van Haren ontvangen u graag bij onze oude boerderij, waarvan "Het Voorhuis", knus ingericht in stijl, uw tijdelijk thuis wordt. Of in de hooiberg waar het gezellige appartement “Onder het Hooi” een oase van rust geeft. Ook kunt u bij De Holtsehoek genieten van een drankje in onze avontuurlijke theetuin of bezoek ons Padawan museum (Star Wars).

"Het Voorhuis"

Slapen in een authentieke bedstede.

"Onder het Hooi"

Wegdromen onder het hooi.

Theetuin- en koffiehuis

Theetuin- en koffiehuis

Sfeervol thee drinken

In de zomer van 2012 opende B&B Balgoy “De Holtsehoek” de deuren. Na een verbouwing is de karakteristieke accommodatie  ”het Voorhuis” voorzien van alle moderne gemakken, maar met authentieke elementen die herinneren aan vroegere tijden.Klik hier voor meer info over Het Voorhuis 

In 2013 zijn we zelf begonnen met de bouw van de hooiberg. Op ons erf een ware blikvanger. Het appartement ” Onder het Hooi” is een heerlijke accommodaties met een open ruimte en een romantische gaskachel. In deze oase van rust serveren wij u een uitgebreid ontbijt. Klik hier voor meer informatie over: Onder het Hooi.

Op ons erf hebben we een ideale plek om te pauzeren met een kopje koffie of thee en eventueel met en heerlijk stukje gebak. Wij zijn onze theetuin en koffiehuis begonnen om ook anderen te laten genieten van ons mooie plekje een avontuurlijke tuin aan de rand van Wijchen.Klik hier voor meer info over de Theetuin. Als de vlaggen wapperen zijn we open.

 
 

Wij ontvangen u graag bij onze oude boerderij waar "Het Voorhuis", knus ingericht in stijl, uw tijdelijk thuis wordt of in de hooiberg waar het gezellige appartement “Onder het Hooi” een oase van rust geeft. Of waar u van een heerlijk kopje thee of koffie kunt genieten in onze avontuurlijke theetuin.

Ook om de boerderij heen heeft u alle ruimte om te ontspannen. Onder de grote notenboom, op een romantisch bankje, of in de boomgaard. In de tuin is ook plek voor kinderen om lekker buiten te spelen. In en rond Balgoy, een oud dorpje aan de Maas even ten zuiden van Nijmegen, zijn verschillende wandel- en fietsroutes. De omgeving biedt voor elk wat wils, en voor alle winkels en voorzieningen is Wijchen vlakbij. Tientallen restaurants in Wijchen en omgeving wachten erop om u te serveren. thermen Berendonck is op  een paar minuten van onze bed en breakfast waar je heerlijk kunt relaxen. Op 700 m afstand van "De Holtsehoek" is een winkelcentrum met een Jumbo, snackbar, pizzeria, bakker en slager maar ook een drogist, apotheek en geldautomaat.


Wij verwelkomen u graag op dit bijzondere plekje in buurtschap “De Holtsehoek”.

Bekijk hier onze reviews

B&B Balgoy ‘De Holtsehoek’
Houtsestraat 12
6613 AC Balgoy
06-22378368 of what's app
info@bbbalgoy.nl

 

 

  

Het plezier in het leven samen met onze kinderen staat bij ons voorop. Wij zijn graag samen met familie en vrienden. Graag maken we ons plekje nog mooier en zijn dan ook altijd bezig met klussen en tuinieren in en om het erf.