B&B Balgoy “De Holtsehoek” has been renovated in style: traditional elements have been retained as much as possible, creating a warm atmosphere with a feel for the history of the place. At the same time the house was modernized in many ways to make your stay as pleasant as possible: central heating, good beds for a solid night’s sleep, a de luxe bathroom with bath and separate shower, a fully equipped kitchen, colour-tv, and wi-fi.

Upon entering you will find the kitchen on the right and two rooms on the left. The kitchen has tea- and coffee making facilities, a two-element electric cooker, a fridge, and is fully equipped to prepare a simple meal. Next to the kitchen, up a few small steps, is a low room with a comfortable bed. On the left of the house, the first room has a large oak dining table, and leads off to a traditional boxbed. This is the most romantic corner of the house that sleeps two on a large mattress (1.70 x 1.80). In the second room there is a de luxe sofa that can easily be transformed into a well-sized, comfortable bed. Through this room you reach the stylish bathroom, with bath, separate shower, washbasin and WC.

A full breakfast is included and is served in the apartment.

 

Boxbed

Boxbed

Complete kitchen

Complete kitchen

Luxurious bathroom

Luxurious bathroom

Old fashioned phone

Old fashioned phone


Via de hal met originele granieten vloer komt u in de eerste kamer. Hier vindt u ook een kast met spelletjes en boeken over de omgeving, de Maas, de natuur , Balgoy en Wijchen. Aan de oude eiken tafel kunt u ook van uw ontbijt genieten.


In de tweede kamer, ‘de goede kamer’, staan een luxe bedbank en fauteuil. De plek om te ontspannen met een glaasje wijn, lekker te lezen, of tv te kijken. In een handomdraai tovert u de bank om tot een comfortabel tweepersoonsbed.


Via de ‘goede kamer’ komt u in de luxe badkamer, het pareltje van ons voorhuis. Oud en nieuw zijn hier optimaal gecombineerd: een ouderwetse tegelvloer, een heerlijk ligbad, een moderne grote regendouche, wastafel en toilet.


Vroeger was dit de bijkeuken of ‘geut’, waar een pomp stond en een bak om in te wassen. Nu is het een prachtige keuken, in ouderwetse stijl, waar alles aanwezig is. Er is een koelkast en u kunt er zelf koffie en thee zetten maar ook een maaltijd bereiden.


Aan de keuken grenst de oude kelder, waar nog de weckflessen van vroeger staan en een originele koelbak. Daarboven is de opkamer, die met een kleine trap te bereiken is. In dit knusse kamertje is een tweepersoons slaapgelegenheid.


Achter de ontbijtkamer is het meest romantische plekje van het huis: een prachtige grote bedstee. U slaapt op een goede, grote matras (1.70 x 1.80) en in de ruimte bij de bedstee is plaats voor uw garderobe. Door het raampje dat u ziet keek men in het achterhuis, of de koetjes en kalfjes ook de oogjes dicht hadden!

B&B Balgoy ‘De Holtsehoek’
Houtsestraat 12
6613 AC Balgoy
024-6423816 of 06-22378368
info@bbbalgoy.nl

  

Het plezier in het leven samen met anderen staat bij ons voorop. Wij zijn graag samen met familie, vrienden en buren en we zijn ook graag bezig met klussen en tuinieren in en om het erf.