De ruime, gelijkvloerse accommodatie bereikt u via uw eigen voordeur. U heeft het hele voorhuis tot uw beschikking. Dit is altijd het woongedeelte geweest van de boerderij, die na een verbouwing in 2012 is aangepast aan de eisen van deze tijd.

Veel originele elementen, zoals de deurkozijnen en de granieten vloer in de gang, zijn behouden. Door de inrichting in oude stijl ervaart u hier de sfeer van toen -maar met het comfort van vandaag! In het stalgedeelte van de boerderij wonen wij – Ruud en Yvon- nu zelf met onze kinderen.

 

Bedstee

Bedstee

Complete keuken

Complete keuken

Donec nec justo eget felis facilisis fermentum.

Luxe badkamer

Luxe badkamer

Telefoon van toen

Telefoon van toen


In de eerste kamer met een oude eikenhouten eettafel wordt het uitgebreide ontbijt geserveerd. Hier vindt u ook een kast met spelletjes en boeken over de omgeving, de Maas, de natuur en Balgoy.


In de tweede kamer, ‘de goede kamer’, staan een luxe bedbank en fauteuil. De plek om te ontspannen met een glaasje wijn, lekker te lezen, of tv te kijken. In een handomdraai tovert u de bank om tot een comfortabel tweepersoonsbed.


Via de ‘goede kamer’ komt u in de luxe badkamer, het pareltje van ons voorhuis. Oud en nieuw zijn hier optimaal gecombineerd: een ouderwetse tegelvloer, een heerlijk ligbad, een moderne grote regendouche, wastafel en toilet.


Vroeger was dit de bijkeuken of ‘geut’, waar een pomp stond en een bak om in te wassen. Nu is het een prachtige keuken, in ouderwetse stijl, waar alles aanwezig is. Er is een koelkast en u kunt er zelf koffie en thee zetten maar ook een maaltijd bereiden.


Aan de keuken grenst de oude kelder, waar nog de weckflessen van vroeger staan en een originele koelbak. Daarboven is de opkamer, die met een kleine trap te bereiken is. In dit knusse kamertje is een tweepersoons slaapgelegenheid.


Achter de ontbijtkamer is het meest romantische plekje van het huis: een prachtige grote bedstee. U slaapt op een goede, grote matras (1.70 x 1.80) en in de ruimte bij de bedstee is plaats voor uw garderobe. Door het raampje dat u ziet keek men in het achterhuis, of de koetjes en kalfjes ook de oogjes dicht hadden!

B&B Balgoy ‘De Holtsehoek’
Houtsestraat 12
6613 AC Balgoy
024-6423816 of 06-22378368
info@bbbalgoy.nl

  

Het plezier in het leven samen met anderen staat bij ons voorop. Wij zijn graag samen met familie, vrienden en buren en we zijn ook graag bezig met klussen en tuinieren in en om het erf.