Gemütlichkeit, buitenleven en de sfeer van weleer

Een plek waar u prettig en ongedwongen kunt verblijven, voor een weekend of midweek

Willkommen bij De Holtstehoek, Bed en Breakfast te Balgoy, nabij Wijchen en Nijmegen in het land van Maas en Waal


Wij, Ruud en Yvon van Haren ontvangen u graag bij onze oude boerderij, waarvan Het Voorhuis, knus ingericht in stijl, uw tijdelijk thuis wordt. Of in de hooiberg waar het gezellig appartement “Onder het Hooi” een oase van rust geeft.

- Wir sind immer noch damit beschäftigt, die Website zu übersetzen. Bitte kontaktieren Sie uns, wenn etwas unklar ist - 

Das vordere Haus

Das vordere Haus

Donec nec justo eget felis facilisis fermentum.

Unter dem Heuhaufen

Unter dem Heuhaufen

Donec nec justo eget felis facilisis fermentum.

In de zomer van 2012 opende B&B Balgoy “De Holtsehoek” de deuren. Na een verbouwing is  de karakteristieke accommodatie  ”het  Voorhuis” voorzien van alle moderne gemakken, maar met authentieke elementen die herinneren aan vroeger tijden. Klik hier voor meer informatie over Het Voorhuis.

In 2011 zijn we zelf begonnen met de bouw van de hooiberg. Op ons erf een ware blikvanger. Het appartement ” Onder het Hooi” is een heerlijke accomodaties met een open ruimte en een romantisch gaskacheltje. Ook in deze oase van rust serveren wij u een uitgebreid ontbijt. Klik hier voor meer informatie over Onder het Hooi.

Wij ontvangen u graag bij onze oude boerderij, waarvan Het Voorhuis, knus ingericht in stijl, uw tijdelijk thuis wordt. Of in de hooiberg waar het gezellig appartement “Onder het Hooi” een oase van rust geeft.

Ook om de boerderij heen heeft u alle ruimte om te ontspannen. Onder de grote notenboom, op een romantisch bankje, of in de boomgaard maar er zijn in de tuin ook talloze voorzieningen voor kinderen om lekker buiten te spelen. In en rond Balgoy, een oud plaatsje aan de Maas even ten zuiden van Nijmegen, zijn verschillende wandel- en fietsroutes. De omgeving biedt voor elk wat wils, en voor alle winkels en voorzieningen is Wijchen vlakbij.

Wij verwelkomen u graag op dit bijzondere plekje in buurtschap “De Holtsehoek”.

B&B Balgoy ‘De Holtsehoek’
Houtsestraat 12
6613 AC Balgoy
024-6423816 of 06-22378368
info@bbbalgoy.nl

  

Het plezier in het leven samen met anderen staat bij ons voorop. Wij zijn graag samen met familie, vrienden en buren en we zijn ook graag bezig met klussen en tuinieren in en om het erf.